ADAP Textiles Sdn. Bhd.
ADAP 4orty Global Sdn Bhd
 ??????? ???? ??? ???? ????? ‼️

Assalammualaikum wbt and Hye guys.. ?‍♂️

Alhamdullillah, Majlis Pelancaran Kurta 4orty dan Jubah Eksklusif milik ADAP Textiles Sdn. Bhd. yang diketui oleh Pengarah Urusan, Puan Dayangku Atiqah Binti Awang Daud, telah dilancarkan pada pagi tadi di Tingkat 1, 4orty Mart, dalam keadaan yang sederhana, demi menyahut seruan kerajaan untuk mematuhi SOP dalam tempoh PKPP ini.

Ucapan perasmian telah disampaikan oleh Puan Dayangku Nur Hudallilmuttaqin Binti Awang Daud, selaku Pengarah Urusan Human Resources Department ADAP 4orty Global Sdn. Bhd. dan penyampaian Kurta 4orty kepada Pegawai-Pegawai Masjid di sekitar Bintulu telah disampaikan oleh Encik Awangku Mohd Rezani Bin Awang Daud, selaku Pengarah Syarikat ADAP 4orty Global Sdn. Bhd., yang mewakili Pengerusi Eksekutif Syarikat, Y.M Pengiran Dato’ Ts. Daud Bin Pengiran Putera. Sumbangan ikhlas ini adalah bagi mengenang jasa pegawai-pegawai masjid.

Dengan ini, setinggi-tinggi tahniah diucapkan kepada ADAP Textiles Sdn. Bhd. di atas kejayaan melancarkan Kurta 4orty dan Jubah Ekskelutif, produk keluaran anak tempatan. Semoga perniagaan ADAP Textiles Sdn. Bhd. akan terus maju di masa akan datang.

#adap4orty #adaptextiles #kurta4orty #jubaheksklusif #jomshare

More info:

‼ ??????? ???? ??? ???? ????? ‼️.Assalammualaikum wbt and Hye guys.. ?‍♂️.Alhamdullillah, Majlis Pelancaran Kurta…

Posted by ADAP 4orty Global Sdn. Bhd. on Isnin, 20 Julai 2020
ADAP 4orty Global Sdn Bhd