ADAP 4orty Global Sdn Bhd
ADAP 4orty Global Sdn Bhd

 ??????? ???? ??? ???? ????? ‼️

Assalammualaikum wbt and Hye guys.. ?‍♂️

Pagi tadi, Squad Nyahkuman yang terdiri daripada staff Riverfront Inn, Riverfront Cafe, dan 4orty Convenient yang ini diketuai oleh Encik Awang Morsal Bin Awang Biak, selaku Pegawai Keselamatan dari HSSE Unit ADAP 4orty Global Sdn. Bhd. telah bergotong-royong melaksanakan disinfection dan susun atur jarak di pejabat ADAP 4orty Global Sdn. Bhd., Riverfront Inn, Riverfront Cafe, dan 4orty Convenient.

Menyahut seruan YAB Perdana Menteri dalam Perutusan Khas sempena Hari Pekerja 2020 kelmarin, langkah ini adalah sebagai penyediaan awal SOP PKPB sebelum pejabat ADAP 4orty Global Sdn. Bhd. mula beroperasi nanti.

Selain daripada menjaga sosial distancing antara pekerja, ADAP 4orty Global Sdn. Bhd. juga amat menitikberatkan faktor keselamatan dan kebersihan kepada para pekerja bukan sahaja bagi menangani wabak Covid-19 ini, malah juga untuk setiap masa di masa-masa akan datang. Semoga amalan norma baru ini akan terus dipraktikkan pada setiap masa dan menjadi ikutan kepada semua.

Kami sentiasa berdoa agar kita semua akan terus tabah dan cekal dalam menghadapi dugaan ini. Semoga kita semua akan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT. In shaa Allah.. Aamiin!

#adap4orty #SOPPKPB #socialdistancing #kitapastimenang #jomshare

 

More info:

‼ ??????? ???? ??? ???? ????? ‼️.Assalammualaikum wbt and Hye guys.. ?‍♂️.Pagi tadi, Squad Nyahkuman yang terdiri…

Posted by ADAP 4orty Global Sdn. Bhd. on Jumaat, 1 Mei 2020
ADAP 4orty Global Sdn Bhd