ADAP 4orty Global Sdn Bhd
ADAP 4orty Global Sdn Bhd

 ??????? ??? ???? ????? ‼️

Assalammualaikum wbt and Hye guys.. ?‍♂️

Alhamdullillah, pada 18hb Mac 2020 yang lepas, ADAP 4orty Global Sdn. Bhd. dengan kerjasama ADAP 4orty Trading Sdn. Bhd., telah melancarkan Squad CSR ADAP 4orty bagi menghantar sumbangan ikhlas berupa barangan keperluan kepada golongan-golongan asnaf dan keluarga-keluarga yang memerlukan.

Selari dengan prinsip Pengerusi Syarikat, Y.M Dato’ Pengiran Daud Bin Pengiran Putera, iaitu “Melestarikan Kesejahteraan Dan Pembangunan Ummah”, diharap sumbangan ikhlas ini dapat meringankan sikit beban kepada golongan asnaf dan keluarga yang memerlukan ketika Perintah Kawalan Pergerakan ini dilaksanakan akibat daripada wabak Covid-19 ini.

Kami sentiasa berdoa agar kita semua akan terus tabah dan cekal dalam menghadapi dugaan ini. Semoga kita semua akan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT. In shaa Allah.. Aamiin!

#adap4orty #squadcsradap4orty #programcsr #humanityisourresponsibility

Watch video here:

More info:

Covid-19: Squad CSR ADAP 4orty on the move

‼ ??????? ??? ???? ????? ‼️.Assalammualaikum wbt and Hye guys.. ?‍♂️.Alhamdullillah, pada 18hb Mac 2020 yang lepas, ADAP 4orty Global Sdn. Bhd. dengan kerjasama ADAP 4orty Trading Sdn. Bhd., telah melancarkan Squad CSR ADAP 4orty bagi menghantar sumbangan ikhlas berupa barangan keperluan kepada golongan-golongan asnaf dan keluarga-keluarga yang memerlukan..Selari dengan prinsip Pengerusi Syarikat, Y.M Dato' Pengiran Daud Bin Pengiran Putera, iaitu "Melestarikan Kesejahteraan Dan Pembangunan Ummah", diharap sumbangan ikhlas ini dapat meringankan sikit beban kepada golongan asnaf dan keluarga yang memerlukan ketika Perintah Kawalan Pergerakan ini dilaksanakan akibat daripada wabak Covid-19 ini..Kami sentiasa berdoa agar kita semua akan terus tabah dan cekal dalam menghadapi dugaan ini. Semoga kita semua akan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT. In shaa Allah.. Aamiin!.#adap4orty #squadcsradap4orty #programcsr #humanityisourresponsibility

Posted by ADAP 4orty Global Sdn. Bhd. on Isnin, 23 Mac 2020
ADAP 4orty Global Sdn Bhd