ADAP Textiles Sdn Bhd
ADAP 4orty Global Sdn Bhd

‼️???????????? ???? ?????‼️

Assalammualaikum wbt and Hye guys.. ?‍♂️

Pengurusan ADAP Textiles telah mengambil keputusan untuk membatalkan pembukaan Booth ADAP Textiles di Commerce Square yang sepatutnya dijadualkan bermula 17th Mac 2020.

Perkara ini diambil kira dengan situasi Covid-19 yg semakin merisaukan. Mengambil berat kesihatan dan keselamatan pekerja kami serta orang awam, kami mengambil keputusan di saat akhir mengumumkan pembatalan ini.

Kami akan terus menerus mempamerkan produk-produk kami di laman sosial ADAP Textiles. Teruskan bersama kami.

Kami memohon maaf di atas segala kesulitan. Diharapkan Covid-19 akan berakhir dalam masa yang terdekat. Jaga kesihatan diri dan elakkan berada di kawasan keramaian.

Terima kasih.

#adap4orty #adaptextiles #covid19 #coronavirus

More info:

‼️???????????? ???? ?????‼️.Assalammualaikum wbt and Hye guys.. ?‍♂️.Pengurusan ADAP Textiles telah mengambil keputusan untuk membatalkan pembukaan Booth ADAP Textiles di Commerce Square yang sepatutnya dijadualkan bermula 17th Mac 2020..Perkara ini diambil kira dengan situasi Covid-19 yg semakin merisaukan. Mengambil berat kesihatan dan keselamatan pekerja kami serta orang awam, kami mengambil keputusan di saat akhir mengumumkan pembatalan ini..Kami akan terus menerus mempamerkan produk-produk kami di laman sosial ADAP Textiles. Teruskan bersama kami..Kami memohon maaf di atas segala kesulitan. Diharapkan Covid-19 akan berakhir dalam masa yang terdekat. Jaga kesihatan diri dan elakkan berada di kawasan keramaian..Terima kasih..#adap4orty #adaptextiles #covid19 #coronavirus

Posted by ADAP 4orty Global Sdn. Bhd. on Isnin, 16 Mac 2020
ADAP 4orty Global Sdn Bhd